Wat als..

de Corona maatregelen invloed hebben op jullie bruiloft?

Geschreven door : Jessy

Momenteel mag je slechts 50 gasten op je bruiloft uitnodigingen. Voor de één een zegen want je hebt nu een goed excuus om die verre tante of je werkgever niet uit te nodigen. Voor de ander een grote uitdaging want als je een ruime sociale kring hebt wil je natuurlijk niemand voor het hoofd stoten.

Maar niet alleen op het gebied van gasten hebben de corona maatregelen invloed. Wellicht heb jij je bruiloft altijd voorgesteld met aan het einde van de dag een knallend feest waarin jij in je trouwjurk op de beats je dansmoves kunt showen.

Wat nu?!

Bruiloft uitstellen? Maar voor hoelang? Of is trouwen voor jou belangrijker dan de dansmoves en het aantal gasten?

Ook met de randvoorwaarden kun je een schitterende bruiloft hebben.
Misschien anders maar niet minder spectaculair. Doordat je minder gasten hebt en geen groot feest kun je qua budget misschien wel extra uitpakken, met aankleding van je locatie, auto, mooie bloemen, foto’s, live muziek.

Ook tijdens jullie diner kun je extra uitpakken met  exclusieve gerechten en wijnen. Een echte beleving en alleen het áller beste.

Wij hebben besloten om volgend jaar nog een knalfeest te geven met de mensen die er nu niet bij kunnen zijn! En extra leuk...Ik mag mijn trouwjurk dan gewoon nog een dag aan!

Bruid van Amiga

Trouwjurk

Natuurlijk is een bruiloft niet compleet zonder trouwjurk! Omdat je niet hoeft te dansen kun je bijvoorbeeld juist uitpakken met een prachtige lange sleep zoals die van de Farrah dress van Pronovias.
Met een grote groep mensen die dicht op je staan is het moeilijk te voorkomen dat ze op je sleep gaan staan. Dit zal nu veel minder snel gebeuren! 

Mocht je ’s avonds toch liever wat meer beweegvrijheid te hebben dan hebben wij daar ook de ideale oplossing voor! 
Nee, dan hebben we het niet over de oude bekende pols-lus.. Het gewicht van de sleep aan je arm is echt geen pretje! Er zijn vele mooiere en comfortabele oplossingen en deze zullen we je dan ook altijd laten zien. 

pronovias trouwjurk lange sleep
Clio van Pronovias
bruidsjurk ontblote schouder
Farrah van Pronovias

Kiezen jullie ervoor om lekker lang te dineren? Kies dan voor een jurk met heel veel comfort zoals de Simply The Best jurk van Marylise zodat je ook tijdens het diner optimaal geniet! Hieronder vind je een aantal voorbeelden van trouwjurken zonder baleinen (verstevigingen in het lijfje) of met comfortabele rokken. 

vendres herve paris amiga bruidsmode
Vendres van Herve Paris
Lollipop van Marylise

Kortom genoeg mogelijkheden. Wil je een keer met ons brainstormen over jouw bruiloft en welke bruidsjurk hier bij past? Onze stylistes helpen je met liefde!

Jessy

Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.