Real Brides van Amiga

Vanaf het eerste moment leven wij met de bruid mee naar de grote dag. Het is voor ons daarom een kers op de taart om de foto’s te ontvangen van dé dag!
Mede daarom willen wij deze graag met jullie delen.
Een hele pagina vol met stralende bruiden!

Wil jij ook je mooiste trouwfoto’s met ons en toekomstige bruiden delen? Graag!

Willemijn :”Half maart had ik mijn eerste afspraak bij Amiga. Na een kennismakingsgesprek was de eerste jurk die ik paste meteen perfect! Tijdens de pasafspraken die volgden werd goed meegedacht om de jurk aan mijn wensen aan te passen. Ik was en ben helemaal verliefd, en heb me tijdens de bruiloft hélemaal bruid gevoeld. Dank jullie wel lief team van Amiga!

Miranda:” Hij wilde met me trouwen, yes. Mijn eerste gedachte, de trouwjurk … ik ga naar Amiga! En gelijk de eerste keer mijn droom jurk gevonden. Ik wil jullie alle van Amiga dan ook hartelijk bedanken voor alle hulp, hartelijkheid en service. de dag zelf was geweldig, prachtig weer en veel lieve mensen om ons heen.

Kim:” Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de hulp bij het vinden van mijn droom trouwjurk.  Jullie kennis, vriendelijkheid, enthousiasme heeft hierin veel betekend.  Door het krijgen van een baby en corona heb ik de trouwjurk lang geleden al uitgekozen. In de tussenliggende jaren was ik steeds welkom om mijn jurk te passen en te kijken of alles nog naar wens was. Na mijn laatste pasbeurt met de sluier erbij was het echt helemaal geweldig.  Ik heb 16 juli de hele dag gestraald in mijn jurk, dank daarvoor! ”

Gerline :” De jurk zat heerlijk, zelfs na een lange dag en een heerlijk diner :). Jammer dat je zo’n mooie jurk maar 1 dag aan hebt. ”

Sabine :”Lieve medewerkers van Amiga, afgelopen zaterdag hebben wij de mooiste dag van ons leven mogen vieren! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle hulp bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Jullie hebben er alles aan gedaan om mij te laten stralen en de jurk was méér dan perfect! Liefs, Sabine”

Danique:”Het is alweer even geleden, een recensie schrijven staat al bijna 2 jaar op mijn to-do list, maar hier is hij dan want jullie verdienen het om lof te krijgen.

De winkel in Breda is geweldig, mooi ingericht, je want je in een chique ruimte met zoveel mooie jurken en lieve behulpzame mensen die graag met je meedenken en oprecht geïnteresseerd zijn in je wensen en je verhaal.

Het passen: Stiekem hadden we de jurk al op internet gespot, maar trouwen doe je maar één keer dus dan moet je ook wel even goed alle stijlen jurken passen. Er werden allerlei stijlen getrokken en voor het passen was geen tijdsdruk. Uiteindelijk dé jurk gepast en die stond gelukkig precies zoals ik het me had voorgesteld.

De jurk was gekozen, de champagne kon geopend worden, echt een feestje maken ze er van.
De pas-sessies die hierna volgenden waren ook erg fijn verlopen. Al met al een heel fijne ervaring gehad bij Amiga.
De dag zelf was geweldig, de jurk zat als gegoten, heel erg bedankt voor jullie bijdrage hierin!”

Madelon:”Ik had op internet de Pronovias Barcaza trouwjurk gezien die ik sowieso wilde passen.
Ik heb toen contact opgenomen met Amiga om te vragen of deze nog op voorraad was. Dat was gelukkig zo en heb toen snel een afspraak gemaakt. De jurk werd voor mij apart gehangen net als nog een aantal andere jurken.
Als eerste mocht ik de Barcaza jurk passen en vond dat best spannend. Je hebt toch een plaatje in je hoofd hoe die zal staan en dan hoop je maar dat dat ook klopt. Ik vond de jurk erg mooi en heb hierna nog andere jurken gepast. De sluier maakte het helemaal af en ik heb zonder te hoeven twijfelen gekozen voor de jurk waar ik voor kwam.

Deze jurk had alles wat ik zocht. De sfeer in de winkel voelde erg goed. Ik had mijn vader, moeder, zus en tante meegenomen. Het passen was relaxed en er was totaal geen tijdsdruk. Niets was te veel en ik voelde mij erg op mijn gemak. Er was tijdens het uitzoeken van de jurk een klein foutje gemaakt, maar dit is later netjes opgelost. Uiteindelijk was ook alles goedgekomen.
Ook de passessies erna heb ik als prettig ervaren. De jurk zat heerlijk en ik kon de hele dag genieten. Ik heb veel complimenten gekregen en als ik nu terugkijk naar de foto’s ben ik nog steeds heel blij met mijn jurk.”

Jasmijn :”Vorig jaar ben ik begonnen met de zoektocht naar mijn perfecte droom jurk. Ik wist van mijzelf dat het een moeilijke zoektocht ging worden omdat ik veel jurken draag.
Via het surfen op internet en speuren op Facebook was mijn oog gevallen op jullie winkel. Direct bij het binnen komen in jullie winkel voelde ik mij prettig. Een mooie, luxe uitstraling.
Samen met mijn moeder, zus, schoonmoeder en schoonzus werden wij goed ontvangen.
Eerst had ik samen met de verkoopster mijn wensen besproken waarna zij op zoek ging naar de perfecte jurk voor mij.   Na een aantal jurken te passen ben ik er al snel achter gekomen welke stijl van jurk het beste bij mij past.  En onverwachts had ik al snel mijn droomjurk gevonden. Hier werd uiteraard op geproost met champagne.

Nadat ik mijn jurk gekozen had kwamen er nog enkele passessies waarbij mijn jurk perfect op maat was gemaakt.
De gehele dag heb ik mij prettig gevoeld in mijn jurk, ik voelde mij een echte prinses. Ik heb veel complimenten gehad, iedereen vond de jurk prachtig, koninklijk en een jurk die precies bij mij paste.

Ik wil jullie bedanken voor de goede service. Dankzij de perfect gegoten jurk heb ik mij de gehele dag prettig en mooi gevoeld.Het was een zeer bijzondere dag voor ons, 07-09-2018, een dag om nooit te vergeten.”

Ester: ”Ik kocht mijn fantastische White One jurk bij jullie en voelde me er zoooo fijn en mooi in. Hij zat heerlijk, ik kon er lekker in bewegen, geen zware stof of dikke lagen. Echt mijn jurk!
Bedankt voor jullie hulp, het was een ontzettend leuke ervaring om mijn jurk samen met m’n Bride Squad 😉 bij jullie uit te zoeken!”

Cindy: ”We trouwden op 3 augustus, dus onze dag is al even voorbij. Toch herbeleef ik deze dag in gedachten nog vaak opnieuw en voel ik me dan de gelukkigste vrouw ter wereld.
Bij deze kunnen jullie dus enkele fotootjes onderaan dit bericht terugvinden.
Hartelijk dank voor de fijne ontvangst, begeleiding, samenwerking, … Dankzij jullie droeg ik mijn droomkleed op onze trouwdag en voelde ik me als een echte prinses. Dankjewel daarvoor!”

Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.