Real Brides van Amiga

Vanaf het eerste moment leven wij met de bruid mee naar de grote dag. Het is voor ons daarom een kers op de taart om de foto’s te ontvangen van dé dag!
Mede daarom willen wij deze graag met jullie delen.
Een hele pagina vol met stralende bruiden!

Wil jij ook je mooiste trouwfoto’s met ons en toekomstige bruiden delen? Graag!

Suzanne: ” De medewerkers waren super geduldig. Ze zochten een jurken uit naar mijn wensen en uiteindelijk werd het deze prachtige jurk van Pronovias. Dank jullie wel.”

Augusta: ”De dames bij Amiga hebben me super goed geholpen bij het kiezen van mijn jurk. Alle afspraken om de jurk af te passen waren steeds erg gezellig, zelfs toen ik een keer in mijn eentje langskwam heb ik geen moment steun of advies van vriendinnen gemist omdat de dames in de winkel er de hele tijd bij waren om gezellig te kletsen of advies/hulp te bieden waar nodig.”

Susan:”Ik kwam naar Amiga voor de grote collectie Pronovias-trouwjurken en daar vond ik inderdaad mijn droomjurk tussen! De medewerkers luisterden goed naar mijn wensen, dus bij de eerste afspraak had ik mijn jurk al gevonden. Na de koop hebben ze de jurk bijna twee jaar(!) netjes voor mij bewaard omdat onze bruiloft vanwege corona twee keer uitgesteld moest worden. Bij de eerste passessie daarna bedacht ik dat ik er graag een tule rok bij wilde voor ’s avonds, en daar gingen ze weer net zo enthousiast mee aan de slag totdat we een mooie combinatie gevonden hadden. De aanpassingen aan de jurk duurden iets langer om goed te krijgen, maar waren uiteindelijk perfect. Kortom: je wordt bij Amiga altijd heel vakkundig en vriendelijk geholpen, niets is te veel!”

Willemijn :”Half maart had ik mijn eerste afspraak bij Amiga. Na een kennismakingsgesprek was de eerste jurk die ik paste meteen perfect! Tijdens de pasafspraken die volgden werd goed meegedacht om de jurk aan mijn wensen aan te passen. Ik was en ben helemaal verliefd, en heb me tijdens de bruiloft hélemaal bruid gevoeld. Dank jullie wel lief team van Amiga!

Marieke :”Ik had een heel goed idee van wat ik dacht dat ik wou. Strak, spierwit en modern maar net zoals bij Say Yes to the Dress liep het helemaal anders. Na minstens 10 jurken dacht ik dat het WOW moment niet zou komen en ik wou de jurk met kant en iets meer rose kleur eigenlijk niet eens passen. Tot ik de Elcira van Pronovias aan had en de tranen kwamen, zo bijzonder! Ook de pasbeurten daarna waren elke keer een feestje. Ik voelde me de hele dag echt een princes. Bedankt voor jullie hulp en oog voor detail!

Miranda:” Hij wilde met me trouwen, yes. Mijn eerste gedachte, de trouwjurk … ik ga naar Amiga! En gelijk de eerste keer mijn droom jurk gevonden. Ik wil jullie alle van Amiga dan ook hartelijk bedanken voor alle hulp, hartelijkheid en service. de dag zelf was geweldig, prachtig weer en veel lieve mensen om ons heen.

Kim:” Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de hulp bij het vinden van mijn droom trouwjurk.  Jullie kennis, vriendelijkheid, enthousiasme heeft hierin veel betekend.  Door het krijgen van een baby en corona heb ik de trouwjurk lang geleden al uitgekozen. In de tussenliggende jaren was ik steeds welkom om mijn jurk te passen en te kijken of alles nog naar wens was. Na mijn laatste pasbeurt met de sluier erbij was het echt helemaal geweldig.  Ik heb 16 juli de hele dag gestraald in mijn jurk, dank daarvoor! ”
Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.