Pronovias Trunkshow

Zoals je misschien al eens hebt gezien organiseren wij elk seizoen trunkshows bij Amiga. Met regelmaat krijgen wij de vraag wat zo’n ‘trunkshow’ nu precies inhoudt want de naam zegt nog weinig.

Pronovias Trunk show

 Elk jaar organiseren we een Pronovias  trunk show. Op deze dag laten wij jou de nieuwe 2020 collectie zien die gekenmerkt wordt door zijn romantische en vrouwelijke jurken. Prachtige details en de mooiste stoffen zorgen er mede door dat Pronovias weer een bijzonder mooie en vernieuwde collectie presenteert. 

trouwjurk perfectioneren

Dus wat is dat nou, zo’n trunk show?
Tijdens een trunk show zijn er extra jurken uit de nieuwe collectie 2020 van Pronovias in onze winkel.
Je hebt vast en zeker al heel veel nieuwe jurken voorbij zien komen van de Pronovias 2020 collectie, maar nu is het dé kans om ze ook aan te proberen! 

Natuurlijk staat een styliste je bij om je te adviseren wat het beste bij jou en jullie huwelijksdag past. Dit gaat samen met een lekker glaasje bubbels en wat lekkers om het extra feestelijk te maken.

Total Look Experience
Een trunk show is geen ‘show’ in die zin dat we de jurken aan je showen, ook is het geen uitverkoop (dit heet een sample sale). Het is puur een manier om je kennis te laten maken met de nieuwe collectie van Pronovias en je de mogelijkheid te geven om andere jurken te passen dan wij normaal in de winkel hebben.

Als extraatje bieden wij bruiden kosteloos een total look experience aan. Zo is er een visagiste/haarstyliste die je voorziet van een passend bruidskapsel en een mooie make-up voor extra beleving! 

 

Meer weten over onze aankomende Pronovias  trunk show? Of wil je een afspraak maken met één van onze stylisten. Neem gerust contact op met ons via het telefoonnummer: 076-5436600 of per e-mail: info@amiga.eu

Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.