Amiga Bridal Store

AMIGA Bruidsmode is een begrip zowel in Nederland als internationaal. Een team van deskundige stylistes helpen jou met het vinden van jouw trouwjurk. Of dat nou een bohemian jurk is, een jurk van kant of een klassieke satijnen trouwjurk, onze collectie is zo uitgebreid dat jouw stijl er altijd tussen zit!

Naast de grootste collectie van het luxe bruidsmerk Pronovias hebben wij ook andere merken geselecteerd waaronder: Rosa Clará, Madi Lane, Enzoani, Jesus Peiro, Rembo Styling, Alberto Palatchi en vele andere.  

Bij binnenkomst worden jullie verwelkomt met een drankje waarna je kennismaakt met de styliste die jou gaat helpen. Je krijgt een grote paskamer helemaal voor jou alleen en je entourage neemt plaats bij een prachtig spiegel. Natuurlijk nemen wij ruim de tijd voor je en zonder tijdsdruk ga je samen met jouw persoonlijke styliste op zoek naar jouw droomjurk!

Onze stylistes vormen samen een inspirerend en divers team wat je terugziet in de collecties. 

In tegenstelling tot grote bedrijven waar het assortiment wordt aangedragen, is onze collectie trouwjurken zorgvuldig samengesteld door eigen stylistes, die naast hun kennis van de huidige trends ook unieke topstukken durven te selecteren!  

Naast een grote collectie trouwjurken hebben wij ook trouwschoenen, accessoires en natuurlijk prachtige sluiers!  

Doordat jouw trouwjurk volledig wordt afgepast door onze coupeuses zit hij op jullie trouwdag als gegoten. Dit is naast het vinden van je jurk een zeer belangrijke stap waar wij dan ook veel aandacht aan zullen besteden. 
Geen detail gaat er aan ons voorbij!  

Onze missie: Jou comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen op jullie trouwdag!

Susanne

modeontwerpster bij amiga bruidsmode

Susanne is geïnteresseerd in wie jij bent, stemt zich af op jouw
persoonlijkheid en zorgt voor een relaxte sfeer. Ze geeft jou de
ruimte om jezelf te zijn. Bij het op maat maken van je jurk is de
kans groot dat Susanne je gaat helpen.
Ze is opgeleid tot modeontwerpster en als je iets speciaals zoekt moet je bij haar zijn.
Met al meer dan tien jaar ervaring in de bruidsmode doet ze natuurlijk mede de inkoop van nieuwe collecties. Voor de marketing schrijft zij regelmatig teksten of verzorgt de fotografie.

Susanne houdt ervan te struinen door de natuur, over de markt en op reis. Ze wordt gelukkig van de ochtendzon, een mooi gedekte tafel met lekker eten. Haar guilty pleasure: pure chocolade.

Susanne heeft een passie voor coaching en mooie vormgeving wat je in haar interieur terug ziet. Ook houdt ze van alles wat anders is. Ze heeft creatieve ideeën en krijgt energie van veranderingen. Anderen zien haar in een minimalistische bruidsjurk maar zij zou gaan voor een twist tussen stoer en romantisch.

Sanne

Word je door Sanne geholpen dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Haar opgewekte persoonlijkheid en gezonde dosis humor en haar professionaliteit zorgen ervoor dat jouw bezoek aan AMIGA onvergetelijk wordt . Dit geeft haar energie!

Stil zitten kan Sanne niet zo goed… Wanneer mogelijk, staat ze in haar vrije tijd op de tennisbaan met haar vriend of vriendinnen. Ook kunnen vrienden haar altijd bellen voor een borreltje en staat ze graag op festivals te dansen.

Waar Sanne ook happy van wordt is geweldige reizen maken, nieuwe mensen en culturen ontdekken en genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Al heeft ze inmiddels veel van de wereld gezien, haar bucketlist is nog steeds gigantisch. Maar een meisje mag dromen …

Ze is gek op zoute popcorn, rode wijn en hazelnoot ijs.

Als je aan haar vraag waar ze in zou gaan trouwen dan zegt ze:” Ik kies een sexy but classy aangesloten jurk. Ik sta helemaal achter het motto ‘Show them what you’ve got!’. Die curves mogen gezien worden en een laag uitgesneden, blote rug vind ik prachtig.”

Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.