Amiga Bridal Store

AMIGA Bruidsmode is een begrip zowel in Nederland als internationaal. Een team van deskundige stylistes helpen jou met het vinden van jouw trouwjurk. Of dat nou een bohemian jurk is, een jurk van kant of een klassieke satijnen trouwjurk, onze collectie is zo uitgebreid dat jouw stijl er altijd tussen zit!

Naast de grootste collectie van het luxe bruidsmerk Pronovias hebben wij ook andere merken geselecteerd waaronder: Madi Lane, Enzoani, Jesus Peiro, Rembo Styling, Herve Paris en vele andere.  

Bij binnenkomst worden jullie verwelkomt met een drankje waarna je kennismaakt met de styliste die jou gaat helpen. Je krijgt een grote paskamer helemaal voor jou alleen en je entourage neemt plaats bij een prachtig spiegel. Natuurlijk nemen wij ruim de tijd voor je en zonder tijdsdruk ga je samen met jouw persoonlijke styliste op zoek naar jouw droomjurk!

Onze stylistes vormen samen een inspirerend en divers team wat je terugziet in de collecties. 

In tegenstelling tot grote bedrijven waar het assortiment wordt aangedragen, is onze collectie trouwjurken zorgvuldig samengesteld door eigen stylistes, die naast hun kennis van de huidige trends ook unieke topstukken durven te selecteren!  

Naast een grote collectie trouwjurken hebben wij ook trouwschoenen, accessoires en natuurlijk prachtige sluiers!  

Doordat jouw trouwjurk volledig wordt afgepast door onze coupeuses zit hij op jullie trouwdag als gegoten. Dit is naast het vinden van je jurk een zeer belangrijke stap waar wij dan ook veel aandacht aan zullen besteden. 
Geen detail gaat er aan ons voorbij!  

Onze missie: Jou comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen op jullie trouwdag!

Susanne

modeontwerpster bij amiga bruidsmode

Susanne is geïnteresseerd in wie jij bent, stemt zich af op jouw
persoonlijkheid en zorgt voor een relaxte sfeer. Ze geeft jou de
ruimte om jezelf te zijn. Bij het op maat maken van je jurk is de
kans groot dat Susanne je gaat helpen.
Ze is opgeleid tot modeontwerpster en als je iets speciaals zoekt moet je bij haar zijn.
Met al meer dan tien jaar ervaring in de bruidsmode doet ze natuurlijk mede de inkoop van nieuwe collecties. Voor de marketing schrijft zij regelmatig teksten of verzorgt de fotografie.

Susanne houdt ervan te struinen door de natuur, over de markt en op reis. Ze wordt gelukkig van de ochtendzon, een mooi gedekte tafel met lekker eten. Haar guilty pleasure: pure chocolade.

Susanne heeft een passie voor coaching en mooie vormgeving wat je in haar interieur terug ziet. Ook houdt ze van alles wat anders is. Ze heeft creatieve ideeën en krijgt energie van veranderingen. Anderen zien haar in een minimalistische bruidsjurk maar zij zou gaan voor een twist tussen stoer en romantisch.

Natasja

Als je een afspraak maakt is de kans groot dat je geholpen wordt door onze top-styliste Natasja. Met haar jarenlange kennis geeft zij jou ál het vertrouwen dat je nodig hebt in de spannende zoektocht naar jouw droomjurk. Ze is oprecht geïnteresseerd en houdt van mensen. Ze zal er dan ook alles aan doen om dé perfecte jurk voor jou te vinden.

Natasja zorgt dat de winkel en de etalage er fantastisch uit zien, doet mede de inkoop van nieuwe collecties en daarnaast assisteert ze bij de administratieve werkzaamheden.

Ze is trotse moeder van 2 schoolgaande kids en is sinds 2009 in Brabant komen wonen waar ze zich volledig thuis voelt. Wandelen met de hond en het gezin doet ze graag. Ze vindt uit eten gaan heerlijk en vooral als het Italiaans is. Haar guilty pleasure is de stad leeg shoppen met haar moeder. Haar lievelingsmuziek is die van Ed Sheeran en Maroon5 maar ook muziek uit de jaren 50, Spaans en nog veel meer.

Als Natasja een trouwjurk kiest gaat ze absoluut voor de eenvoudige, aparte en stijlvolle look. Dat kan in tule zijn maar ook in een gladde stof.

bridal stylist

Karline

bridal styliste pronovias

Karline maakt klanten met haar enthousiasme meteen vrolijk. Ze is sprankelend en spontaan en mensen zijn graag bij haar. Als je bij AMIGA voor het eerst komt passen kun je door Karline geholpen worden maar zij is ook onze marketing expert. Ze heeft onze nieuwe website volledig zelf gemaakt en kan uren praten over de technische knowhow hiervan. Ze doet mede de inkoop van nieuwe collecties.

Karline zegt dat ze in de verkeerde tijd is geboren want de stijl en kleding van begin 1900 vindt ze prachtig!
Je zult haar maar zelden níet in een jurk zien. Haar motto: “kleedt je zoals jij je voelt!”

Sinds kort woont ze weer in Amsterdam waar ze zich het meeste thuis voelt. Volgens Karline werd in de 80’s de beste muziek gemaakt, van zoete ballads tot glam rock, het zingt allemaal lekker mee.  Je mag haar wakker maken voor een frietje speciaal met een vega kroket.

De jurk die zij zou kiezen is er zonder meer eentje met drama! Het moet wel een échte bruidsjurk zijn: strak lijfje, kant met mooie bewerkingen en zeker een lange sluier!

Sarah

Sarah is onze nieuwste aanwinst!
⁠⁠
Sarah is zeker geen onbekende in de trouwbranche en heeft al vele huwelijke georganiseerd als weddingplanner.
Niet zomaar huwelijken, nee de mooiste, meest sprookjesachtige bruiloften in Aruba. Hier komt zij dan ook vandaan en woont sinds vorig jaar in Nederland.⁠⁠

Naast hard werken houdt ze er ook heel erg van om los te gaan op de sportschool en is sinds kort is onze fitgirl helemaal in love met haar nieuwe hobby boxing!

Over vrije tijd gesproken, als ze haar Pinterest app opent, is ze uren zoet met álles wat met weddings te maken heeft en dat het liefst met een Iced coffee in haar hand.

Als je Sarah vraagt hoe haar eigen huwelijk eruit zou zien antwoordt ze met; Classy, persoonlijk, klein, closest family maar vooral met héél veel bloemen!

Onze miss Aruba – ja dat is ze echt – heeft één missie en dat is jou er op je mooist uit laten zien!⁠⁠

Anjo

coupeuse bruidsmode

Zij vermaakt trouwjurken als een echte vakvrouw. Ze is het langst in dienst bij AMIGA en weet dan ook alle ins en outs over het coupeuse vak in de bruidsmode.

Anjo staat op voor dag en dauw om met haar hond in het bos te wandelen en heeft als de winkel open gaat er al een halve dag opzitten.

Ook begeleid ze studenten die het vak willen leren en kennis willen maken met dit specialistische beroep.

Ze houdt van Brabantse gezelligheid en er komen altijd mensen over de vloer.
Haar huis is een zoete inval, de koffie staat altijd klaar.

Het liefst experimenteert ze met nieuwe recepten die haar dochter meeneemt van een van haar reizen.

Anjo komt op de fiets naar haar werk en is heel sportief.

Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.