Veel gestelde vragen

Veel Gestelde vragen voor het kopen van je jurk

Zodra je weet dat je gaat trouwen kun je meteen een afspraak plannen. Bruiden maken gemiddeld een jaar tot 8 maanden voor de bruiloft een afspraak om hun trouwjurk te kopen.

Via ons afspraakformulier op de website of telefonisch.  Als je via de website een afspraakformulier invult bellen we je om de afspraak te bevestigen.

Wij adviseren je om niet meer dan 4 personen mee te nemen. Wil jij meer mensen meenemen laat het ons dan even weten bij het maken van de afspraak.

 

Je kunt bijvoorbeeld je moeder, schoonmoeder, zussen of een beste vriendin meenemen, maar alleen passen kan natuurlijk ook.
Het belangrijkste als je entourage meeneemt is dat ze willen luisteren naar wat jij mooi vindt en waar jij je goed in voelt.

 

Dat kan als je er zeker van wilt zijn dat er een styliste beschikbaar is en je dus niet hoeft te wachten. In het afsprakenformulier geef je dan aan dat je voor bruidsaccessoires komt.

 

Onze collectie heeft een prijsklasse uiteenlopend van ± €1300,- tot ± €3500,- euro.
In onze collectie overzicht kun je de gewenste prijsklasse aangeven en ons aanbod bekijken.

 

Je kunt bij ons terecht voor een van de grootste Pronovias collectie van de Benelux.
Daarnaast verkopen wij ook: Madi Lane, Enzoani, Amy Love, House of St. Patrick, White One, Jesus Peiro, Rembo Styling, Marylise, Modeca, Randy Fernoli en Libelle Bridal.
In onze collectie overzicht kun je selecteren op jouw favoriete merk!

 

Mocht je perse mouwen aan je jurk willen of een trouwjurk zonder sleep willen, dan is het vaak mogelijk om dit aan te passen. Dit zouden wij per jurk kunnen beoordelen.

Tijdens je pasafspraak kunnen wij jou dit perfect laten zien. Wel adviseren wij om dan door de week langs te komen zodat we dit samen met het atelier kunnen bekijken.

Je kunt bij ons geen trouwjurken huren maar vertel ons je budget & wensen en wellicht kunnen we je toch helpen!

 

Je kunt bij ons pinnen, contant en per credit card betalen.

 

Veel Gestelde vragen na het kopen van je jurk

Jouw bruidsjurk wordt in de juiste maat besteld. Als je snel trouwt en er niet voldoende tijd is om de jurk nog te bestellen kunnen we in overleg het pasmodel verkopen.

Onze winkel is CBW-erkend. Dit houdt in dat we zijn aangesloten bij een garantiefonds wat je de zekerheid biedt van je aankoop.

 

De levertijd kan uiteenlopen van 2 tot 6 maanden. Dit is per jurk en merk verschillend en afhankelijk van meerdere factoren.

Veel gestelde Vragen over het afpassen van je jurk

Zodra jouw jurk bij ons binnen is stellen wij je daarvan op de hoogte per mail. Samen zullen wij dan de fittings plannen om je jurk helemaal op maat te laten afspelden en door te passen.

Je zult in totaal 2 à 3 fittings bij ons hebben. Dit hangt af van hoe de jurk jou past en of er nog aanpassingen gedaan moeten worden.
Mochten er bijvoorbeeld mouwen aan een jurk gemaakt moeten worden dan is dit wat meer werk en zul je misschien een keer extra moeten komen.

Wanneer je al schoenen hebt vragen wij je die mee te brengen i.v.m. het afspelden van de lengte van je jurk.

In onze winkel zijn altijd schoenen en accessoires aanwezig die je bij jouw jurk kunt passen en aankopen.

Wij adviseren niet meer dan 2 personen mee te nemen. Dit is omdat deze afspraken tamelijk technisch zijn en de coupeuse met volle aandacht bezig is met jouw jurk.

Het beste kun je bij het ophaalmoment iemand meenemen die jou gaat helpen aankleden op jullie huwelijksdag. We geven diegene uitleg over het aandoen en klaar hangen van jouw bruidsjurk

Je krijgt jouw jurk altijd in een niet transparante hoes mee om hem in te vervoeren. Eenmaal op plaats van bestemming kun je het beste de jurk zo snel mogelijk uit de hoes halen en hem uithangen zoals je hem straks gaat dragen.

Vanaf het moment dat jouw bruidsjurk op maat afgespeld wordt is het belangrijk dat je maten waar mogelijk gelijk blijven. Mocht je erg schommelen of plannen hebben om af te vallen laat het ons dan weten, dan kunnen we samen overleggen wanneer het beste moment is om de jurk op maat te maken.

Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.