Love the dress

KARTIKA
13 juli 2018
In september 2017 een afspraak gemaakt bij Amiga, dan was de dag om te gaan passen. Zo spannend en raar allemaal, want ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Bo en Handan hebben me geholpen met het passen van jurken, en deden hun uiterste best om toch de juiste jurk te vinden. Uiteindelijk na veel passen, was er eentje waar ik me toch wel mooi in voelde en dacht ik van ja dit zal hem wel zijn?
Echter gingen er weken voorbij, en bleef ik toch twijfelen over mijn keuze. Ik heb terug naar Amiga gebeld en dit uitgelegd aan Angelique, zij toonde alle begrip en ik mocht toch terug komen kijken om andere jurken te passen, waar Handan me te hulp schoot, Dan weer een andere jurk genomen, met het naar huis rijden sloeg de twijfel al weer toe en besloot ik toch na een slapeloze nacht om bij men eerste jurk te blijven. Met een zeer bang hartje terug gebeld naar Amiga (man wat een eeuwige twijfelaar ben ik, ze willen mij echt afschieten daar ofzo). Toch weer alle begrip gekregen.
In januari ben ik nog eens gaan passen om het te laten verstellen, en wat ben ik blij dat ik bij men eerste jurk ben gebleven. 2 weken geleden ben ik hem dan kunnen gaan ophalen en een laatste keer passen. Wat een lieve vermaakster! (Ben haar naam even kwijt). Handan kwam ook nog eens even piepen, omdat ze mij toch in al die jurken mee heeft geholpen en helpen kiezen.

Beste Amiga, Angelique, Handan, Bo
Bedankt voor ALLES dat jullie hebben gedaan, ik ben jullie eeuwig dankbaar voor het engelengeduld jullie met mij moeten hebben gehad. Jullie zijn 1 voor 1 schatten van mensen met het hart op de juiste plaats die er alles aan zullen doen dat de persoon in kwestie toch gelukkig buiten wandelt.
Jullie doen je job met je hart en veel passie, ik heb niets dan lof over jullie.

13 juli is mijn dag, wees maar zeker dat de foto’s zullen volgen �

Bedankt, uit de grond van mijn hart!

Veel liefs


INLOGGEN

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je een nieuwe klant? Maak dan een nieuw account aan

Meld je aan