4 mei 2019

ESMéE VAN BERGEN-MERTENS
04 mei 2019
De zoektocht naar mijn perfecte trouwjurk startte bij Amiga. Tijdens mijn eerste afspraak werd er alle tijd voor mij genomen en heb ik verschillende jurken en stijlen kunnen passen. Al snel was het duidelijk waar mijn voorkeur naar uitging en hier zijn we dan ook op door gegaan. Uiteindelijk zonder jurk, maar mét een aantal kanshebbers in mijn hoofd de winkel verlaten. Ik had namelijk nog een afspraak bij een andere (grote) bruidsmodezaak gepland staan, omdat ik toch nog graag naar jurken van andere merken wilde kijken.

Kort voor mijn afspraak bij een andere bruidsmodezaak kwam ik op de website van Amiga een prachtige Atelier Pronovias jurk tegen. Direct contact opgenomen met Amiga om te vragen of ze deze hadden. Helaas; het bleek een jurk van de nieuwe collectie te zijn en pas over een aantal maanden binnen te komen. Een paar dagen later kreeg ik echter een berichtje dat ze de jurk al hadden ontvangen en of ik hem wilde komen passen. Een paar dagen voor mijn afspraak bij de andere zaak ben ik naar Amiga gegaan om de nieuwe jurk te passen. Ik was ook gewoon welkom om slechts één jurk te passen. Ze hebben toen zelfs nog m'n andere favorieten gepakt om ook deze nog eens te passen. Helemaal super!

De afspraak bij de grote bruidsmodezaak viel tegen en ik wist niet hoe snel ik een nieuwe afspraak moest maken bij Amiga. Ik voelde me hier zoveel meer gehoord en op m'n gemak en de verkoopsters en coupeuse gaven me alle vertrouwen dat het met mijn maten (1.58m, smalle taille en flinke borsten) helemaal goed ging komen. Dit mistte ik echt bij de andere zaak. Uiteindelijk tijdens mijn derde afspraak bij Amiga gekozen voor de Atelier Pronovias jurk uit de nieuwe collectie.

Na de aankoop heb ik meerdere afspraken gehad voor het opmeten van mijn maten en het doorpassen van de jurk. Alles liep zo flexibel en vakkundig en elke keer werd er ruim de tijd voor me genomen. Toen tijdens mijn laatste pasbeurt bleek dat ik toch nog wat extra kilo's was kwijtgeraakt, werd de jurk direct ingenomen zodat ik hem die middag nog mee naar huis kon nemen. Wat een service!

Team Amiga en in het bijzonder coupeuse Sadeta met haar engelengeduld en perfectionisme, bedankt! Wij hebben genoten van onze prachtige dag en ik heb gestraald in mijn mooie jurk. Ik had me geen betere ervaring kunnen wensen!


INLOGGEN

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je een nieuwe klant? Maak dan een nieuw account aan

Meld je aan