Pronovias

Pronovias is één van de meest toonaangevende collecties in de bruidsmodewereld. Het Spaanse bruidsmodemerk staat alom bekend om haar elegante trouwjurken.

De bruidsjurken zijn gemaakt van voornamelijk luxe stoffen zoals kant en zijde. Behalve de elegante belijning zijn er ook Spaanse invloeden terug te vinden in de ontwerpen. Pronovias streeft er naar het vrouwelijk lichaam perfect te weerspiegelen en doet dit in verschillende stijlen. Van modern naar klassiek, tussen eenvoudig en extravagant en met een strakke of juist een romantische lijn. Pronovias voegt fantasie toe in zijn brede assortiment waarin kwaliteit zeer belangrijk is.

Bekijk de collectie

Atelier Pronovias

Deze haute couture collectie staat gegarandeerd voor maximale kwaliteit, elegantie en innovatieve designs. Lead designer Hervé Moreau staat aan het hoofd van het design team en brengt ook dit jaar een verrassende collectie aan japonnen. De ontwerpen worden handgemaakt in Spanje met alleen hoogste kwaliteit materialen en met perfectie tot in de puntjes.

Amiga is dé Pronovias Store in Nederland en heeft daarom als één van de weinige winkels een zeer volledige collectie van Atelier Pronovias in huis.

Bekijk de collectie

Pronovias Privée

Trouwjurken van de meest innovatieve Pronovias collectie. Door gebruik van rijke borduringen en sublieme pasvorm komt de bruid op haar mooist tot uiting. De bruidsmode van Privée collectie is er voor bruiden die net wat meer verfijnde details zoeken in hun droomjurk.

Bekijk de collectie

Pronovias One

Voor elke bruid biedt de One Collectie bruidsjurken met de vertrouwde Pronovias kwaliteit in een lagere range. In de collectie zijn alle vormen en stijlen vertegenwoordigd, speciaal ontworpen voor de moderne bruid. De One collection is alleen verkrijgbaar bij bruidsmodewinkel Amiga en daardoor exclusief.  

Bekijk de collectie

Pronovias Cocktail & Ceremony

Naast de oogverblinde collectie bruidsjurken beschikt Pronovias tevens over een sublieme collectie gelegenheidskleding. De cocktail collectie bestaat uit o.a. cocktailjurken, jumpsuits en avondjurken. Ook voor de (schoon)moeder of gast op een bruiloft of bijzondere gelegenheid biedt Amiga een volwaardige collectie.

Bekijk de collectie

St. Patrick

San Patrick is sinds 1964 een zeer succesvolle tak van de Pronovias Fashion Group. Deze bruidscollectie heeft een ruim assortiment. Bij de bruidsmode van St. Patrick staan elegantie, tederheid en zuiverheid centraal en je ziet deze drie-eenheid terug in de ontwerpen. Dit is duidelijk te zien in de prachtige bewerkingen, de hoge kwaliteit materialen en de verfijnde details.

Amiga is dé Pronovias Store van Nederland. Bij Amiga pas je nagenoeg de volledige collectie 2018 van San Patrick.

Bekijk de collectie

St. Patrick Studio

De Studio Collection biedt prachtige trouwjurken volgend op de nieuwste designtrends. Dankzij innovatief vakmanschap van stoffen en borduursels biedt deze bruidscollectie spectaculaire ontwerpen die iedere bruid zal aanspreken en omarmen.

Bekijk de collectie

La Sposa

La Sposa, wat ‘De Bruid’ betekent is onderdeel van de succesvolle Pronovias Fashion Group. Het is een meer uitgesproken stijl waar je de kwaliteit van Pronovias bruidsmode in kunt herkennen. La Sposa kenmerkt zich door zeer stijlvolle, romantische en glamoureuze bruidsjurken te ontwerpen. Door het gebruik van fraaie, luxe stoffen, komen deze schitterende japonnen nog beter tot hun recht en is er een zeer exclusieve, sublieme bruidscollectie ontstaan voor een bruid die nét wat meer wil.

 

Bekijk de collectie

White One

White One is onderdeel van Pronovias Fashion Group bruidsmode. Deze grote collectie trouwjurken is vanaf € 1350,- te verkrijgen. De collectie heeft dezelfde creativiteit, stofkeuze en verwerking van materialen als het mooie merk Pronovias. In deze 2018 collectie trouwjurken is rekening gehouden met alle uiteenlopende wensen van de bruid.

Bekijk de collectie

Pronovias Separates

Voor de bruid die graag een combinatie maakt in haar totale look, biedt de Separates Collectie dé oplossing. Met losse rokken en tops kun je mixen en matchen en hierdoor geheel je eigen stijl van trouwjurk samen te stellen. Een unieke creatie voor één van de meest bijzondere dagen in jullie leven.

Bekijk de collectie

INLOGGEN

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je een nieuwe klant? Maak dan een nieuw account aan

Meld je aan