Wat is een trunk show?

Zoals je waarschijnlijk al wel eens hebt gezien organiseren wij regelmatig trunk shows in onze winkel. Met regelmaat krijgen wij de vraag wat zo’n ‘trunk show’ nu precies inhoudt. Vandaar dat we dit graag aan je uitleggen en je meteen wijzen op een hele mooie ‘trunk show’ die er aan zit te komen!

 

Dus wat is dat nou, zo’n trunk show? Tijdens een trunk show zijn er extra jurken uit de nieuwe collectie van één van onze merken aanwezig + een aantal favorieten uit eerdere collecties. Dit is ontzettend leuk voor als je bijvoorbeeld al lange tijd aan het wegdromen bent bij de jurken van een bepaald merk of als je op zoek bent naar een specifieke jurk die wij niet in onze “vaste” collectie hebben. Tijdens de trunk show heb je dan de kans deze jurken te passen! Natuurlijk staat een styliste je bij om je te adviseren wat het beste bij jou en jullie huwelijksdag past. Vaak gaat dit samen met een lekker glaasje prosecco en wat lekkers om het extra feestelijk te maken.


Total Look Experience
Een trunk show is geen ‘show’ in die zin dat we de jurken aan je showen, ook is het geen uitverkoop (dit heet een sample sale). Het is puur een manier om je kennis te laten maken met de nieuwe collectie van een bepaald merk en je de mogelijkheid te geven om andere jurken te passen dan wij normaal in de hebben. Je afspraak loopt verder gewoon hetzelfde als tijdens een normale afspraak. Als extraatje bieden wij bruiden kosteloos een total look experience aan. Oftewel een visagiste/haarstyliste die je voorziet van een passend bruidskapsel en een feestelijke make-up voor net dat beetje meer beleving.


Pronovias Trunk show 17 en 18 november 2018


Aankomende maand (zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018) organiseren we een Pronovias trunk show. Deze jurken zijn gemaakt voor de bruid die op zoek is naar een bijzondere couture creatie met een fashionable touch. Pronovias is er voor bruiden die houden van een iets klassiekere jurk maar wel met een “romantische edge”. Hieronder een aantal beelden van de jurken die aanwezig zullen zijn!

Meer weten over onze aankomende Pronovias trunk show? Of wil je een afspraak maken met één van onze stylisten. Neem gerust contact op met ons via het telefoonnummer: (076) 543 66 00 of per e-mail: info@amiga.eu

Terug naar overzicht

INLOGGEN

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je een nieuwe klant? Maak dan een nieuw account aan

Meld je aan