Pronovias Trunk Show

Zoals je waarschijnlijk al wel eens hebt gezien organiseren wij regelmatig trunk shows in onze winkel. Met regelmaat krijgen wij de vraag wat zo’n ‘trunk show’ nu precies inhoudt. Vandaar dat we dit graag aan je uitleggen en je meteen wijzen op een hele mooie ‘trunk show’ die er aan zit te komen!

 

Oberon Pronovias Amiga Cruise 2020

Dus wat is dat nou, zo’n trunk show? Tijdens een trunk show zijn er extra jurken uit de nieuwe collectie 2020 van Pronovias in onze winkel.
Je hebt vast en zeker al heel veel nieuwe jurken voorbij zien komen van de Cruise 2020 collectie, maar nu is het dé kans om ze ook aan te proberen! 

Natuurlijk staat een styliste je bij om je te adviseren wat het beste bij jou en jullie huwelijksdag past. Dit gaat samen met een lekker glaasje prosecco en wat lekkers om het extra feestelijk te maken.


Total Look Experience
Een trunk show is geen ‘show’ in die zin dat we de jurken aan je showen, ook is het geen uitverkoop (dit heet een sample sale). Het is puur een manier om je kennis te laten maken met de nieuwe collectie van Pronovias en je de mogelijkheid te geven om andere jurken te passen dan wij normaal in de winkel hebben.

Als extraatje bieden wij bruiden kosteloos een total look experience aan. Zo is er een visagiste/haarstyliste die je voorziet van een passend bruidskapsel en een mooie make-up voor extra beleving! 


Pronovias Trunk show Zaterdag 13 juli 2019


Aankomende Zaterdag 13 juli organiseren we een Pronovias trunk show. Op deze dag laten wij jou de nieuwe Cruise 2020 collectie zien die gekenmerd wordt door zijn romantische en vrouwelijke jurken. Prachtige details en de mooiste stoffen zorgen ervoor dat Pronovias weer een bijzonder mooie collectie presenteerd. 

Meer weten over onze aankomende Pronovias trunk show? Of wil je een afspraak maken met één van onze stylisten. Neem gerust contact op met ons via het telefoonnummer: (076) 543 66 00 of per e-mail: info@amiga.eu

Aquila Pronovias Amiga
Orion Pronovias Amiga
Alcyone Pronovias Amiga
Phoebe Pronovias Amiga
Hyperion Pronovias Amiga
Hyperion Pronovias Amiga
Terug naar overzicht

INLOGGEN

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je een nieuwe klant? Maak dan een nieuw account aan

Meld je aan