Pronovias bij Amiga Breda, Grootste collectie in de Benelux.

De Nederlandse Real Wedding van Froukje en Marc op het Franse plattenland

Een heerlijke Nederlandse Real Wedding met Franse touch. Als één van de hofleveranciers delen wij graag meer foto's van de bruiloft van Froukje en Marc. Op 17 september 2017 vierden ze daarom samen met hun familie de liefde. Niet alleen voor elkaar, maar ook voor hun – inmiddels – drie kinderen Joep, Bregje en Thom. De bruiloft is vastgelegd door Bas Driessen Photography. 

 

 

 

Een kledingwinkel in Arnhem, achttien jaar geleden. Dat is de plek waar het voor Froukje en Marc allemaal begon, toen Marc de winkel instapte waar Froukje werkte. Flash forward naar elf jaar later en eerste zoon Joep is in aantocht. Froukje en Marc besluiten voor de wet te trouwen. “Maar”, zei Froukje, “Ooit wil ik nog echt trouwen.”

Froukje en Marc trouwden op Domaine d’Heerstaayen. “Als we gaan trouwen”, zei Marc namelijk altijd. “Dan trouwen we in het buitenland.” Het werd landelijk trouwen op het Franse platteland. Maar wel in Nederland! Zo hadden Froukje en Marc wél dat heerlijke buitenlandse sfeertje, maar kon de hele familie er makkelijk bij zijn. Ze kozen voor een kleurenpallet van olijf, eucalyptus, citroen, lavendel en gipskruid. Froukje’s overleden moeder had namelijk een voorliefde voor tuinieren, dit kwam prachtig terug in deze trouwlocatie.

Froukje en Marc begrijpen goed hoe je de liefde het beste kunt vieren: twee keer en met de mensen van wie je het meeste houdt! Op het Franse plattenland hernieuwde het verliefde koppel hun burgerlijk huwelijk door hun oom. Na een heerlijk drankje verplaatste de hele familie zich in een geweldige bus naar de kerk. Natuurlijk gingen Froukje en Marc voorop in een prachtige auto. Froukje werd in haar adembenemende Pronovias bruidsjapon door haar vader weggegeven in de kerk, waarna hij samen met de priester de dienst verzorgde. Hoe speciaal is dat!

Benieuwd geworden naar meer details van deze bruiloft op het Franse plattenland in Nederland? Kijk op de website van Zankyou Bruiloften voor meer de foto’s van deze geweldige dag.

Terug naar overzicht

INLOGGEN

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je een nieuwe klant? Maak dan een nieuw account aan

Meld je aan
Maak direct een pasafspraak