The Stories Behind

Amiga Bruidsmode

blog over bruidsmode

alles wat je moet weten voordat je een trouwjurk koopt

Een trouwjurk kopen gaat verder dan alleen naar een winkel gaan en een jurk kiezen. Vaak gaat er voor de bruid al een heel onderzoek aan vooraf en begeven de meesten zich op een onbekend terrein! 
Wellicht ben je wel eens mee geweest met een vriendin die haar droomjurk zocht, maar nu sta je er zelf! Dat is wel totaal iets anders.

Wij willen je, door diverse blogs en verhalen, een beeld geven van wat er speelt in de bruidsmode wereld. 

Door allerlei tip & tricks, inspiratie en ervaringsblogs hopen wij de zoektocht íets makkelijker te maken! Want het moet van eerste dag een beleving zijn.

Benieuwd wie jou voor zijn gegaan en haar trouwjurk heeft gevonden bij Amiga? Bekijk eens onze Real Brides!  

7 Tips voor de mooiste Bruidsmake-up

De meeste voorbereidingen zijn al gedaan. Zo hebben jullie de trouwlocatie al gekozen en heb je tegen je trouwjurk natuurlijk al volmondig JA gezegd.

Nu is het de tijd voor de puntjes op de i; welke make-up ga je dragen op jullie dag?

Om je hiermee te helpen hebben wij visagiste Esther van ’t Zelfde gevraagd 7 tips met je te delen…

Lees Verder
bridal boudoir

Zo creëer je de perfecte Bridal Boudoir Shoot

Het klinkt alleen al heel mooi en bijna mysterieus, Bridal Boudoir. Maar wat is het nou eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je het gewenste resultaat krijgt?
Wij zochten het voor je uit door middel van een photoshoot met top fotografe Daria Chahid! Vind hier onze tips voor de perfecte Bridal Boudoir shoot!

Lees Verder
stof trouwjurken

Crèpe, tule of mikado. Weet jíj van welke stoffen trouwjurken worden gemaakt?

Als je op zoek bent naar een bruidsjurk wil je natuurlijk wel weten wat het verschil is tussen satijn en mikado of tussen voile en tule en daar kan ik je alles over vertellen. Ik ben Sanne, inmiddels al bijna 10 jaar werkzaam bij Amiga en ik weet alles over bruidsstoffen. Dus als je wilt weten waar een bruidsjurk van gemaakt wordt lees dan vooral verder: na het lezen van deze blog ben jij ‘n expert op t gebied van bruidsstoffen en hoe ze verwerkt worden!

Lees Verder

Pronovias Trunkshow

Zoals je misschien al eens hebt gezien organiseren wij elk seizoen trunkshows bij Amiga. Met regelmaat krijgen wij de vraag wat zo’n ‘trunkshow’ nu precies inhoudt want de naam zegt nog weinig.
Lees in deze blog wat je kunt verwachten én wanneer het volgende evenement is zodat je dit dik kunt omcirkelen in je agenda!

Lees Verder
Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.