The Stories Behind

Amiga Bruidsmode

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Een trouwjurk kopen gaat verder dan alleen maar naar de winkel komen en een jurk kiezen. Vaak gaat er voor de bruid al een heel onderzoek vooraf en begeven de meeste zich op een onbekend terrein! 
Dit is logisch en daarom willen wij door middel van diverse blogs je een beeld geven wat er allemaal speelt in de wereld van de bruidsmode. 

Tevens zul je hier allerlei tip & tricks vinden omtrent je bruidslook maar ook hele praktische dingen zoals – Hoe bewaar ik mijn trouwjurk?  

trouwjurken passen bij amiga bruidsmode

Op zoek naar de perfecte trouwjurk bij Amiga Bruidsmode

Fleur en naam van de Bredase Stappen & Shoppen website waren bij ons te gast om een experienceblog te schrijven! Fleur droomde er al van jongs af aan van, en vandaag onderging ze de ervaring van een pas-afspraak bij Amiga!
Ben jij benieuwd of Fleur haar droomjurk heeft gevonden? Lees dan snel verder!

Lees Verder

Pronovias Trunkshow

Zoals je misschien al eens hebt gezien organiseren wij elk seizoen trunkshows bij Amiga. Met regelmaat krijgen wij de vraag wat zo’n ‘trunkshow’ nu precies inhoudt want de naam zegt nog weinig.
Lees in deze blog wat je kunt verwachten én wanneer het volgende evenement is zodat je dit dik kunt omcirkelen in je agenda!

Lees Verder
You don't have permission to register.
Bedankt! Wij nemen z.s.m contact met je op.