TrouwBlog

Sale 2019 Collectie

Bekijk dit nieuwsitem

Amiga Exclusive Store for Pronovias Bridal Brands vraagt een adviseuse/styliste

Voor onze sfeervolle bruidsmodezaak in het hart van Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste, spontane en representatieve jongedame met passie voor bruidsmode en aanverwante accessoires. Wij zoeken een medewerkster die service hoog in het vaandel heeft staan en het leuk vindt om samen met het team van collega’s de bruid dé dag van haar leven te bezorgen.

Bekijk dit nieuwsitem

Video Pronovias 2019 fashion show

De nieuwe collectie van Pronovias 2019 is getoond tijdens de Bride Fashion Week. Bekijk de 'official video' van de nieuwe collectie. En zoek alvast jouw toekomstige bruidsjurk uit!

Bekijk dit nieuwsitem

Pronovias Fashion Show 2019

PRONOVIAS

The most diverse bridal collection in the world

Seductive dresses that highlight the female figure, with options for the most classic and romantic brides to the most modern and daring.

Bekijk dit nieuwsitem

Atelier Pronovias 2019 Preview

Feathers, beads, lace appliques & more dazzling details can be found in the designs of the Atelier Pronovias 2019 Preview Collection.

Bekijk dit nieuwsitem

Wat is een trunk show?

Zoals je waarschijnlijk al wel eens hebt gezien organiseren wij regelmatig trunk shows in onze winkel. Met regelmaat krijgen wij de vraag wat zo’n ‘trunk show’ nu precies inhoudt. Vandaar dat we dit graag aan je uitleggen en je meteen wijzen op een hele mooie ‘trunk show’ die er aan zit te komen!

 

Bekijk dit nieuwsitem

INLOGGEN

E-mailadres

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Ben je een nieuwe klant? Maak dan een nieuw account aan

Meld je aan